Direct la continutul paginii »

Andrei Business And Trading House Abth SRLBTH Print Grup activeaza in stransa legatura pe piata productiei si a serviciilor publicitare. Considerentele care au dus la constituirea unui grup au fost preluarea si ocuparea anumitor segmente de piata, calitatea ofertei catre client si, nu in ultimul rand, orientarea productiei spre un volum mai mare de produse.

Suntem membri celei mai mari organizatii a importatorilor si producatorilor de produse promotionale din Europa, PSI (Promotional Product Service Institute) si ai APIIP (Asociatia Producatorilor si Importatorilor din Industria de Publicitate din Romania), fapt ce ne ofera avantaje majore pe piata romaneasca.

Succesul clientilor nostri este secretul succesului nostru. Misiunea noastra este de a contribui la succesul dumneavoastra. Experienta acumulata in cei peste 17 ani de prezenta pe piata, dar si echipa noastra de profesionisti va ofera garantia unor produse si servicii de o calitate superioara.

Valorile dupa care se ghideaza ABTH Print Grup:

-Orientare spre client si nevoile sale;
-Calitatea superioara a serviciilor si produselor oferite;
-Profesionalismul, eficienta si flexibilitatea de care dam dovada in relatiile profesionale;
-Pasiunea in tot ceea ce facem.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Andrei Business And Trading House Abth SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Andrei Business And Trading House Abth SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Andrei Business And Trading House Abth SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.654