Direct la continutul paginii »

Otoprint SRLCu o experienta de peste 8 ani, suntem o societate comerciala al carui domeniu de activitate il reprezinta productia publicitara, specializati in tiparul offset.

Datorita dorintei de a realiza clientilor orice tiraj, in anul 2007 am infiintat si un departament de tipar digital care imprima la rezolutia de 1200 x 1200 dpi pe format maxim 320 x 1200 mm, pe hartie de pana la 427 gr/mp. De asemenea realizam imprimari pe suporturi speciale, din domeniul serigrafiei.

Calitatea lucrarilor noastre se datoreaza executiei riguroase pe echipamente profesionale, a materiei prime de cea mai buna calitate si a profesionalismului nostru.

In afara de serviciile de tiparire efectuam si servicii care tin de domeniul legatoriei cum ar fi brosare, capsare, faltuire, biguire, taiere cu colturi rotunde toate acestea facandu-se pe echipamente de cea mai inalta calitate.

Nou! Va oferim magazin online de calendare personalizateContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Otoprint SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Otoprint SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Otoprint SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.