Direct la continutul paginii »

Flexo Graphic SRLFlexographic Romania vine in intampinarea clientilor de pe piata romaneasca si a Europei de Est, propunanad solutii tehnologice de varf capabile sa satisfaca orice client.

Imprimarea se realizeaza numai cu cerneluri UV care asigura cea mai buna calitate a tiparului, raspunzand astfel si celor mai exigente cerinte.

De la lucrari simple pana la cele care necesita tiparire in policromie, aplicare de folie metalica, laminare, Flexographic Romania se adreseaza nevoilor unor industrii cum ar fi: bauturi, alimentatie, farmaceutica, tutun si multe altele.

Folosind materii prime de cea mai buna calitate, putem oferi partenerilor nostrii produse la un nivel care pana astazi nu putea fi atins decat peste hotare.

Lucrand intr-un mediu de maxima securiate garantam protectia marcilor si produselor dumneavoastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Flexo Graphic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Flexo Graphic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Flexo Graphic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.820