Direct la continutul paginii »

Mica San SRLActivitatea principală a devenit producţia tipografică, începându-se cu două utilaje tipografice format A4 si o minighilotină.

Societatea a început să se dezvolte, numărul angajaţilor ajungând la 30 persoane în anul 1996, iar printre utilajele achiziţionate, putându-se enumera înca două maşini Heidelberg cu înseriere şi perfor, o ramă de expunere 70x100 cm., o maşină de adunat, fălţuit şi capsat reviste la format A3, două maşini capsat, etc.

Un plus de siguranţă în realizarea unor produse de foarte bună calitate îl constituie şi acreditările pe care le-am primit în decursul anilor, cum ar fi: LICENŢA DE PRODUCŢIE PENTRU FORMULARE TIPIZATE CU REGIM SPECIAL (cod unitate tipografică: 40, nr licenţă: ATL 0440) şi certificatul ISO 9001 dat de către SRAC România (certificat nr: 1726) precum şi IQNet (management system).

Aceste acreditări garantează urmărirea unui standard strict al calităţii începând din momentul în care este lansată comanda, continuând cu întregul proces de fabricare a produsului şi terminând cu livrarea comenzii în condiţiile stipulate în contract.

Documente tipizate cu regim special pe hartie securizata:

- Reactosin
- Lucrari policrome pe orice tip de hartie
- Brosuri
- Pliante
- Afise
- Registre.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mica San SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Mica San SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mica San SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.249