Direct la continutul paginii »

Daim Publishing House Daim P.h. SRLDTP reprezintă termenul românesc de tehnoredactare îmbogățit cu operații noi gen: scanare, prelucrare imagini, machetare, aşezare în pagină, formatare text, introducere de note, indexuri etc.

Serviciile firmei noastre se axează pe promovarea imaginii firmei tale. Ne preocupă imaginea în sensul pur - fotografie de toate genurile cât şi imaginea în sensul figurativ: imaginea ta pe internet, imaginea ta în relație cu clienții - cărți de vizită, hârtii cu antet, plicuri personalizate etc., imaginea ta afișată în exterior sau interior.

De-a lungul anilor am avut o sumedenie de clienti mai mult sau mai putini stabili.

Preocuparea noastră constantă este promovarea firmei tale în diverse moduri. Avem o experiență de peste 15 ani în grafică și design de materiale publicitare gen flyere, foi volante, mape, broșuri, pliante, cataloage etc.

O activitate de care ne ocupăm cu deosebită plăcere și profesionalism este editarea și tipărirea de cărți de orice complexitate. De-a lungul anilor am editat: manuale școlare, cărți pentru copii, beletristică, traduceri din diverse limbi, cărți de specialitate în diverse domenii: arheologie, chimie, matematică, muzică etc. Încununare acestei activități o reprezintă editarea de albume de artă a numeroși artiști contemporani.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Daim Publishing House Daim P.h. SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Daim Publishing House Daim P.h. SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Daim Publishing House Daim P.h. SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.