Direct la continutul paginii »

Passerini Print Co SRLExperienţă, inovaţie, calitate şi investiţii - acestea sunt fundamentele cu care am pornit şi am evoluat de-a lungul anilor.

Suntem prezenţi pe piaţa de profil în mai multe sectoare: tipar rotativ, tipar digital şi împlicuire.

Liberalizarea fiscală din 2007 ne-a determinat să dezvoltăm deopotrivă celelalte 2 direcţii, respectiv tiparul digital şi cel tip mailing, prin investiţii în echipamente noi şi performante.

Suntem recunoscuţi ca partener de referinţă pe piaţa serviciilor tipografice din România şi Italia.

Seriozitatea şi flexibilitatea de care dăm dovadă ne-au consolidat imaginea pas cu pas şi ne-au adus an de an recertificări ale organismelor responsabile cu asigurarea calităţii. Suntem acreditaţi ISO 9001:2000 şi avem în curs de implementare noul standard, ISO 9001:2008.

Pentru că factorul uman este în definitiv cel mai important, preocuparea societății este de a-i pregăti și a-i menține competitivi pe angajații săi îndreptându-i și către participarea la diverse campanii de binefacere.

Ne străduim în permanenţă să atingem cel mai înalt grad de satisfacţie al clienţilor noştri, pe care îi considerăm parteneri, răspunzând cu promptitudine solicitărilor lor şi oferindu-le produse şi servicii bazate pe experienţă, inovaţie şi nu în ultimul rând, raportul calitate-preţ.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Passerini Print Co SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Passerini Print Co SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Passerini Print Co SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.387