Direct la continutul paginii »

Treira SRLÎnfiinţată în decembrie 1992, Poligrafia Treira are ca principal obiect de activitate producţia tipografică.

Aparatura modernă de selecţie a culorilor asigură premizele realizării unei calităţi a tiparului la nivelul celor mai înalte exigenţe.

O echipă de designeri şi tehnoredactori specializaţi va fi alături de dumneavoastră pentru proiectarea lucrărilor.

De-a lungul anilor s-au dezvoltat activităţi complementare, cum sunt: imprimare folio pe agende cu coperţi din piele şi imitaţie din piele, imprimare serigrafică pe agende, pixuri şi alte obiecte promoţionale, inscripţionare de maşini cu autocolante tăiate computerizat, plastifiere lucioasă şi mată, legătorie de carte, arhivarea documentelor la sediul tipografiei sau al clientului.

Dezvoltarea activităţii a impus dotarea cu maşini autoutilitare de mic tonaj care satisfac atât necesităţile de aprovizionare cu hârtie şi de livrare a produselor către clienţi, cât şi comenzile de transport marfă intern şi internaţional. 2009-05-06Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Treira SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Treira SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Treira SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.882