Direct la continutul paginii »

Trima Design SRLPrincipalul domeniu de activitate a firmei a ramas indreptat spre segmentul de piata al serviciilor, prin sistemul de distributie directa a produselor catre clienti.

in momentul de fata finalizarea unui numar de cincizeci de repere, care au reusit sa se impuna cu succes in fata produselor similare provenite din import, existente pe piata romaneasca .

Un alt domeniu de activitate important l-a reprezentat incheierea unei bune colaborari cu cateva companii producatoare de mobilier de birou, dintre cele mai cunoscute in privinta calitatii .

Incepind cu luna ianuarie 2005 firma este certificata de organismul de certificare TUV CERT al TUV-THURINGEN e.V., pentru implementarea sistemului de management al calitatii, SR EN ISO 9001:2001.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Trima Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Trima Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Trima Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.694