Direct la continutul paginii »

Sija Impex SRLProducem si comercializam o gamã largã de produse din domeniul tipografie-papetãrie-legãtorie.

In cei 16 ani de activitate am construit o afacere de care suntem mandri. De-a lungul acestor ani am crescut si am castigat reputatie pentru o inalta calitate, servicii rapide si eficiente. Avem astfel puterea de a afirma ca am creat o relatie speciala cu clientii nostri.

Produsele pe care le comercializam au fost astfel alese încât să corespundă cerinţelor de calitate ridicată a clienţilor noştri dar şi din punct de vedere al preţului să fie acceptabile având în vedere situaţia de faţă a economiei din România.

Obiectivele noastre sunt acelea de a satisface in orice conditii clientii nostri, de a veni in intampinarea nevoilor acestora, stabilind relatii de colaborare cat mai avantajoase pentru toate partile implicate, dand dovada de profesionalism si responsabilitate.

Cu noi ai toate avantajele: produse diverse, cel mai bun preţ, livrare imediată, posibilitatea de a returna un produs executat greşit, şi multe altele ...Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sija Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Sija Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sija Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.