Direct la continutul paginii »

Mb Media Graphics SRLProdusele promotionale personalizate puse la dispozitie de MB Media Graphics Constanta acopera toata gama specifica industriei publicitare si corespund tuturor necesitatilor si ideilor dumneavoastra de promovare.


Produsele promotionale din oferta MB Media Graphics Constanta au preturi de producator sau de importator direct.

-Tiparituri: carti de vizita, foi cu antet, invitatii, felicitari, fluturasi, pliante, mape de prezentare, calendare personalizate, afise, postere, cataloage, reviste - in orice tiraj.

Preturi incepand de la 0.75 de lei pagina A4, color, pe hartie de 80 g/mp, tipar digital.

Pentru tiraje mari, va punem la dispozitie produse autohtone si de import, tipar offset.

-Produse de birotica: pixuri, agende, brichete, ceasuri de birou si de perete, brelocuri metalice, produse electronice, diverse accesorii etc.

Gama completa cuprinde peste 10.000 de produse fabricate in Polonia, Spania, Italia, Germania, Elvetia, Franta, Belgia, Olanda.

Preturi de importator direct, de la 0,42 lei pentru pix de plastic productie Olanda.

Oferta noastra se adreseaza firmelor din Constanta, dar si din alte zone ale tarii si cuprinde materiale publicitare de calitate: de la afise si pliante, cataloage, reviste, calendare, agende, ceasuri de perete, brelocuri si pixuri, seturi de birou, sepci si tricouri, cadouri promotionale de lux, sisteme de afisare si expunere, bannere si printuri de mari dimensiuni, casete luminoase, inscriptionari autovehicule si vitrine, pana la produse din sticla sablata.

La toate acestea, adaugam servicii profesionale de productie si creatie publicitara - conceptie, creatie grafica si consiliere pentru campanii de imagine, care se traduc in cresterea notorietatii si imbunatatirea imaginii firmei dumneavoastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mb Media Graphics SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Mb Media Graphics SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mb Media Graphics SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.