Direct la continutul paginii »

Goldpaper Prod SRLFirma SC. GoldPaper Prod SRL a fost infiintata in anul 1993 avand ca obiect principal de activitate productia obiectelor de papetarie din carton si hartie.La inceput au fost produse formulare tipizate, pe parcurs asimilandu-se in productie o gama diversificata de produse astfel ca in prezent firma produce caiete scolare in gama completa , dosare, registre, pungi de cadouri si gama completa de formulare tipizate.

In ce priveste dotarea tehnica aceasta s-a perfectionat continuu, astazi firma dispunand de o gama de utilaje care permit productia in flux tehnologic a unei game diversificate de produse. Activitatea de desfacere s-a dezvoltat continuu diversificandu- se gama de produse vandute, firma avand desfacere nu numai in judetul Cluj ci si in judetele Bihor, Alba, Salaj, Suceava si Sibiu.


Printre clienti:
International Paper Bussines Cluj Napoca
Lecom Birotica Ardeal
Sc Tudor Srl Bistrita
Intergroup SRLContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Goldpaper Prod SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Goldpaper Prod SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Goldpaper Prod SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.