Direct la continutul paginii »

Italian Express SRLSocietatea noastra are un parcurs sigur, ascendent, afirmandu-se ca una din cele mai stabile pe piata locala de profil – suntem prezenti pe piata romaneasca inca din anul 1993.

Comercializarea tuturor articolelor noastre se realizeaza prin intermediul cataloagelor noastre de prezentare Collection 2011, cat si ale furnizorilor nostri. Toate aceste cataloage sunt puse gratuit la dispozitia clientilor nostri.

Toate agendele noastre sunt produse in Italia de fabrici renumite, cele mai mari din Europa si printre cele mai cunoscute din lume.

Ca o confirmare a calitatii articolelor si serviciilor noastre din anul 2006 firma noastra este certificata ISO 9001: 2000, certicat atribuit de UKAS Quality Management (URS).


Ele sunt disponibile pe stocul intern incepand cu jumatatea anului, avand astfel suficient timp pentru prezentarea si promovarea lor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Italian Express SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Italian Express SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Italian Express SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.402