Direct la continutul paginii »

Grafic Marion SRLS.C. GRAFIC MARION S.R.L. este o firma înfiintata în anul 2004 având ca activitati principale serviciile de print/copiere si producerea de stampile automate autotusante marca COLOP.

Ceea ce ne caracterizeaza cel mai bine este dorinta noastra de a multumii clientii si de a gasi solutii pentru cererile si nevoile care apar. Serviciile oferite sunt carcaterizate de promptitudine si calitate.

Fiind una din activitatile principale ale firmei noastre, productia de stampile a intrat intr-o noua etapa, aceea a internetului. Acum este disponibila si pagina web pentru comenzi online de stampile, unde se poate atat viziona cat si comanda online diferite tipuri de stampile pentru firma, stampila parafa, stampile pentru persoane fizice, stampile de avocat, stampile de diferite forme, datiere, inseriatoare si alte accesorii pentru stampile.

Fiind un domeniu de viitor, serviciul de stampile - comenzi online este prioritar, dorinta noastra fiind o dezvoltare cat mai mare pe acest tip de comert.

Clientii nostrii sunt societatile comeciale, birourile si barourile de avocati, institutii ale statului, ministere, banci, etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Grafic Marion SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Grafic Marion SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Grafic Marion SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.871