Direct la continutul paginii »

Silerom Prod Com SRLSILEROM ofera solutii printr-o gama de produse de inalta tehnologie pentru activitatile dumneavoastra de productie si intretinere.

Produsele noastre acopera aproape intreg spectrul de operatiuni de la intretinerea utilajelor pana la ambalarea produsului finit.

Prin colaborarea cu 3M Romania, un producator de renume cu tehnologii revolutionare, va putem oferi produse abrazive, adezive, protectia muncii, electrice, si elemente de protectie si securitate.

Comercializand intreaga gama de produse a firmelor Wekem si Loctite–Teroson, parte a Grupului Henkel, va putem oferi pentru activitati de productie adezivi industriali, solutii pentru ape reziduale, emulsii de racire, solutii pentru tratamente de suprafete, adezivi de etichete, adezivi pentru cartoane si tipografii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Silerom Prod Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Silerom Prod Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Silerom Prod Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.221