Direct la continutul paginii »

Multigrafic Service 97 SRLDaca nu esti deja plictisit de cate modele de pixuri ai tot vazut sau daca mai scrii intr-o lume care tasteaza, atunci incerca si la noi. Avem pixuri mari, mici, subtiri, groase, strambe, de care vrei.

S-a terminat cu termenele lungi, cu transporturi care nu mai sosesc, cu vami care nu functioneaza. Gata! Acum vezi, platesti, personalizam si livram! Repede! Din stoc! Livrare in maxim 72 de ore de la aprobarea mostrei.

Pentru a primi o cotatie de personalizare, va rugam ne trimiteti un mail la [email protected] sau [email protected], in care sa precizati tirajul, pozitionarea, dimensiunea si numarul de culori a siglei sau a siglelor pe care le doriti imprimate.

In Bucuresti, livrarea este gratuita pentru comenzi cu valoare mai mare de 150 ron. Pentru restul tarii, livrarea este gratuita pentru comenzi cu valoare mai mare de 500 ron.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Multigrafic Service 97 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Multigrafic Service 97 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Multigrafic Service 97 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.487