Direct la continutul paginii »

Decagon Birotica SRLDispunând de personal autorizat şi instruit pentru a asigura functionarea echipamentelor pe perioada garanţiei şi post-garanţiei S.C. DECAGON BIROTICA S.R.L. doreşte să vină în întâmpinarea necesităţilor dumneavoastră oferidu-vă soluţia completă pentru societatea dumneavoastră la standarde ridicate menţinând un nivel accesibil al preţurilor.

Obiectivul major al activităţii noastre este satisfacţia clientului. Acordând o importanţă maximă relaţiei cu clienţii ne dorim să fim un partener de încredere şi să oferim cele mai eficiente soluţii la problemele dumneavostră. Succesul dumneavoastră este şi succesul nostru.

Domeniul financiar-bancar presupune utilizarea solutiilor si aplicatiilor de ultima generatie, aflate într-o permanenta evolutie, tendinta urmarita de societatea noastra pentru adaptarea si implementarea ultimelor tehnologii si standarde.

Utilizate în principalele domenii de aplicare a tehnologiei codurilor de bare (comert, productie), marcarea utilizându-se în special pentru industria alimentara, farmaceutica, bauturi, cabluri electrice.

Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Decagon Birotica SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Decagon Birotica SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Decagon Birotica SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.044