Direct la continutul paginii »

Supremoffice SRLCu o experienta de peste 10 ani in importul si distribuita articolelor de papetarie si birotica, am devenit unul dintre principalii furnizor nationali pentru furnituri de birou. Produsele noastre ajung la d-voastra prin intermediul magazinelor retail, distribuitorilor specializati B2B si retelelor nationale cash & carry.


Importam produse din Germania, Polonia, Cehia, Ungaria, Turcia, Egypt, Letonia, Israel si China. Suntem reprezentanti exclusivi Rayfilm in Romania si principalul furnizor de etichete autoadesive in Metro Romania.


Oferim totodata o solutie integrata de servicii aferente sustinerii activitatii companiilor: productie de publicitate, conceptie grafica si web-design, servicii profesionale de arhivare, servicii Data-Center & hosting, servere dedicate, solutie digitala pentru tracking auto gps/gprs, service de mentenata si reparatii copiatoare, calculatoare, tehnica IT etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Supremoffice SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Supremoffice SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Supremoffice SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.629