Direct la continutul paginii »

Legarh SRLCând vezi arhiva unei firme pe jos, răsfirată prin birouri sau uitată de ani de zile pe rafturile unei camere obscure, nu poţi sa nu-ţi faci idee cum ar arăta acele documente aliniate, cusute şi lipite filă cu filă şi nu în ultimul rând inventariate, adică să ştii în orice moment unde le găseşti.

Aceasta este munca noastră: munţi de dosare, resturi de la “ospăţul şoarecilor”, arhive distruse de umezeală sau de inundaţii, sute de mii, milioane de hârtiuţe ale altora, aranjate ca şi cum ar fi ale noastre.

Meseria de arhivar este una dintre cele mai vechi iar noi putem spune că facem parte din vechii arhivari, şcoliţi de către Arhivele Naţionale, unii dintre noi, având studii superioare de istorie şi arhivistică iar în privinţa legării documentelor, responsabilul cu această activitate este absolvent al Şcolii de meserii de profil, din anul 1979.

Numele companiilor care au apelat la serviciile noastre nu este public dar punem la dispoziţia celor interesaţi recomandările acestora.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Legarh SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Legarh SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Legarh SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.217