Direct la continutul paginii »

Geri Trading SRLCea mai completa gama de imprimante ptr etichete, caracteristici functionale, imagini si pretul fiecarui produs pot fi vazute in paginile acestui site.
LIVRARI PROMPTE din stocul existent la sediul nostru.

O firma de renume mondial ce nu are nevoie de alta prezentare; numele sau constituie cea mai buna garantie pentru calitatea produselor

Sistemul Electronic de Etichetare foloseste imprimarea termica realizata cu ajutorul unui dispozitiv prevazut cu tastatura si display LCD denumit P-touch, special conceput ptr a facilita creatia si scrierea etichetelor intr-o maniera profesionala, cu editare direct de la PC-ul dvs., sau de oriunde in alta parte v-ati afla.

Aceste etichetele au aplicabilitate in domenii variate, ca: birotica, publicitate, comert, comunicatii si IT, sau chiar in domeniu de interes casnic, administrativ or industrial.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Geri Trading SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Geri Trading SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Geri Trading SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.524