Direct la continutul paginii »

B.n. Com SRLFirma B.N. COM SRL a fost înfiinţată în 1992 şi este o societate comercială cu capital privat românesc care, până în prezent, a avut o evoluţie stabilă şi continuă graţie viziunii şi eforturilor depuse de cei trei asociaţi şi a întregului colectiv.

Noua activitate a firmei, în domeniul tipăririi ambalajelor, a adus în firmă o echipă de profesionişti experimentaţi, entuziaşti şi creativi ce vor crea firmei o nouă oportunitate în dezvoltarea afacerilor.

Obiective:
B.N. COM acordă o atenţie sporită menţinerii şi creşterea satisfacţiei clienţilor.
B.N. COM dezvoltă relaţii pozitive de afaceri cu clienţii şi furnizorii săi.
B.N. COM are o atitudine flexibilă şi profesionistă.

Misiune:
B.N. COM va dezvolta afacerea pentru a deveni unul din liderii pieţei româneşti în domeniul tipăririi ambalajelor.

Modul de prezentare al unui produs, ambalajul în care este oferit pieţei, este cel care face o marfă mai mult sau mai puţin vandabilă.

Si asta pentru că în faţa unor produse asemănatoare din punct de vedere calitativ, intervine subiectivismul fiecăruia din noi, care, atunci când suntem puşi să alegem cu certitudine îl vom alege pe acela care ne încântă privirea.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale B.n. Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre B.n. Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii B.n. Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.461