Direct la continutul paginii »

Alesys SRLAlesys, cu peste zece ani de experienta in distributia de benzi adezive profesionale iti poate oferi solutia tehnologica adecvata.

Iti punem la dispozitie produse profesionale, realizate prin cele mai inovative tehnologii, si toate resursele noastre de a avea cele mai bune rezultate folosind produsele tesa.

tesa SE este un producator de banda adeziva, lider global in aceasta industrie. tesa produce peste 6000 de tipuri diferite de banda adeziva, inclunzand: banda dublu-adeziva, banda adeziva de mascare, de protectie, de impachetare, cu fibra textila si izolanta, dar si consumabile, utile in cele mai multe industrii.

Te ajutam sa gasesti banda adeziva ideala pentru necesitatile tale
- Consultantii nostri se vor asigura ca vei obtine cea mai buna performanta a produselor tesa
- Iti vom oferi sfaturile necesare pentru a ne asigura ca vei obtine beneficiile maxime de la produsele tesa.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alesys SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Alesys SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alesys SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.718