Direct la continutul paginii »

Implant & Esthetic Center SRLAutoclavul Millennium din clasa B+, dotat cu imprimanta, satisface toate cerintele normelor in vigoare.

Fiziodispenserul FRIOS Unit S, fabricat de Dentsply Friadent, cu o buna manevrabilitate a pieselor de mana, permite amplasarea implantului dentar in pozitie optima, rezultatele fiind cele mai bune.


Stim cat de pretios este timpul dumneavoastra si de aceea respectam orele de programare. Clinica de stomatologie va ofera confortul si siguranta, lucruri mai putin intalnite intr-un cabinet stomatologic obijnuit.


Echipa de medici stomatologi lucreaza cu cele mai moderne echipamente si materiale, fiind instruiti atat in tara cat si in strainatate. Implanturile dentare sunt efectuate de medic suedez, specializat in Anglia.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Implant & Esthetic Center SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Implant & Esthetic Center SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Implant & Esthetic Center SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.259