Direct la continutul paginii »

Clinica Dr. Chelariu SRLClinica Dr. Chelariu vă stă la dispoziţie cu : 2 cabinete de consultatie, 2 sali de operatie, sală de pansamente, saloane individuale si duble.

Vă oferim cele mai bune servicii medicale in specialităţile : chirurgie plastică, ortopedie, ORL, oftalmologie, ginecologie ( obstetrică), ATI.


Valorile noastre:
• angajament pentru servicii de calitate
• integritate şi etică
• respect şi corectitudine faţă de clienţi
• muncă în slujba vieţii, a sănătăţii şi frumuseţii


Să devenim un nume important pe piaţa serviciilor medicale din zona noastră şi din România, să aducem medicina privată la îndemâna oricui, să oferim numai servicii de înaltă calitate ca răspuns la doleanţele şi necesităţile clienţilor noştrii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Clinica Dr. Chelariu SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Clinica Dr. Chelariu SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Clinica Dr. Chelariu SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.619