Direct la continutul paginii »

Denta Clinic SRLInteresul nostru este sa oferim tot ce este mai bun si modern.De aceea am hotarat sa abordam si colaborarea cu un medic chirurg plastician,expert in estetica faciala,unde vom folosi metodele de intinerire prin eliminarea temporara a ridurilor cu solutii injectabile cat si tratamentul buzelor.


Implantul dentar- reprezinta in fapt o radacina artificiala, din titan sau zirconiu, ce inlocuieste radacina naturala a dintelui si are ca scop crearea suportului pentru realizarea de coroane sau punti dentare, atunci cand pe arcada nu mai sunt prezenti dinti sau cand cei prezenti nu se califica pentru un tratament dentar de success.


Practic , implantul dentar se prezinta sub forma unui “surub” ,cu un relief divers, in functie de categoria din care face parte si de producator.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Denta Clinic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Denta Clinic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Denta Clinic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.508