Direct la continutul paginii »

Infosan SRLFolosirea stricta a instrumentarului steril, a celor mai moderne substante anestezice, implanturi si medicamente exclud riscul contaminarii infectioase si minimalizeaza riscurile chirurgicale sau ale anesteziei.


Aici s-a format o echipa de tineri medici romani care au invatat cu dragoste si pasiune si care isi pun zilnic toata energia in lupta pentru rezolvarea fiecarui caz, oricat de complicat. Aparatura noua, de ultima generatie, achizitionata recent pentru consultatii, investigatii si operatii le sta la indemana in aceasta lupta.


Si pentru ca ne dorim sporirea permanenta a calitatii serviciilor acordate va rugam sa ne sprijiniti in aceasta actiune comunicandu-ne dupa ce ne-ati vizitat impresiile, dorintele si sugestiile dumneavoastra. Va asiguram ca le vom lua in considerare si va multumim.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Infosan SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Infosan SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Infosan SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.778