Direct la continutul paginii »

Med Varix SRLIn aceste zile, mai mulţi bărbaţi şi femei au în vedere o intervenţie chirurgicală cosmetizata, deoarece metodele pentru încetinirea procesului de îmbătrânire sau creştere facială şi frumuseţea corpului sunt tot mai des intalnite. Chirurgia cu laser a devenit o avangardă în chirurgia cosmeticelor, deoarece noile tratamente au rate de recuperare mai rapide. Intervenţia chirurgicala cu laser este, de asemenea, mai precisa, şi produce mai puţina sângerare, vânătăi şi cicatrice.


Fondata in februarie 2005, are o vechime de 6 ani de zile.

Situata intr-o zona cu o buna adresabilitate si usor accesibila in orasul de pe Bega, clinica are un personal format din opt medici, doua asistente si patru registratoare medicale.

Axata pe profil flebologic si avand astfel ca principala preocupare tratamentul modern ambulator al venelor varicoase, clinica mai ofera servicii medicale legate de: chirurgie generala, ecografie abdominala si vasculara si dermatologie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Med Varix SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Med Varix SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Med Varix SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.503