Direct la continutul paginii »

Centrul Medical Med As 2003 SRLAstăzi Centrul Medical MEDAS oferă consultații în peste 30 de specialități medicale și chirurgicale, analize de laborator, servicii de imagistică medicală precum și metode de tratament neinvazive, de ultimă generație.


Extinderea companiei a continuat în următorii ani. În prezent, MEDAS deține 6 clinici medicale: MEDAS Professional, MEDAS Unirea, MEDAS Feminis, MEDAS Titan, MEDAS Gabroveni și MEDAS Pitești, 6 laboratoare: 4 în București unul în Giurgiu și altul în Pitești, precum și 5 departamente de radiologie și Imagistică medicală.


Centrul Medical MEDAS este unul dintre principalii furnizori de servicii medicale private din București. Și-a început activitatea în anul 2003 prin deschiderea Clinicii Medicale Gabroveni, urmată la scurt timp de deschiderea primului Laborator de Analize Medicale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Centrul Medical Med As 2003 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Centrul Medical Med As 2003 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Centrul Medical Med As 2003 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.388