Direct la continutul paginii »

Smile Center SRLProcedurile de diagnostic sunt integral computerizate si, impreuna cu experienta noastra clinica acumulata prin multe sute de cazuri de ortodontie rezolvate, permit stabilirea cu exactitate a problemei dvs. si a planului de tratament.

Smile Center este un cabinet privat de ortodontie, infiintat in 2004 in Timisoara. Serviciile oferite sunt in principal legate de tratamentul ortodontic pentru copii si adulti. Utilizam metode moderne si suntem mereu la curent cu ultimele noutati, participand activ si constant la congresele internationale.


Pentru o consultatie initiala, va rugam sa ne contactati la telefon pentru o programare. La prima noastra intalnire, veti primi informatii preliminare legate de posibilitatile de tratament, vom efectua o amprenta pentru obtinerea unui model de studiu si se vor da indicatii pentru efectuarea de radiografii. Dupa obtinerea acestor informatii, vom elabora un diagnostic si vom discuta concret planul de tratament.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Smile Center SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Smile Center SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Smile Center SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.635