Direct la continutul paginii »

Bd Medical 2002 SRLEchipa noastra este formata din medici specialisti, cu numeroase competente in specialitatile stomatologice, pregatiti pentru a face fata oricarei situatii clinice, indiferent de complexitatea acesteia. Perfectionarea individuala este permanent obiectivul medicilor nostrii, fiecare fiind constient de importanta pe care o are studiul intr-o disciplina dinamica, asa cum este stomatologia.


Conceptul clinicii stomatologice "B.D. MEDICAL" este solutionarea problemelor de sanatate orala cu maxim de confort pentru pacient, confort generat de profesionalismul cadrelor medicale, de utilizarea materialelor dentare de ultima generatie, de aparatura ultraperformanta si, nu in ultimul rand, de spiritul de echipa, de grija si responsabilitatea ce ne caracterizeaza in realizarea tratamentelor performante.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bd Medical 2002 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Bd Medical 2002 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bd Medical 2002 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.793