Direct la continutul paginii »

Intreprinderea De Ambalaje Tiparite Si Caserate Ltd SRLFirma noastra a fost infiintata in anul 1999, avand ca obiect principal de activitate fabricarea ambalajelor din hartie si carton ondulat caserat. In prezent noi acoperim o gama extinsa de servicii: DTP, tipar offset, tipar flexografic, legatorie, confectionat stante, stantari si caserari.

Echipa noastra promoveaza dinamismul si promptitudinea in executia comenzilor. Recent am infiintat un compartiment specializat in executarea de display-uri (stand floor, counter display, ceiling hanger), blistere si cutii de prezentare, iar experienta noastra vine in intampinarea dumneavoastra cu solutii tehnice.

Suntem bucurosi sa va punem la dispozitie toata dotarea noastra tehnica: 16 stante automate (cu format mare), 4 masini de caserat (cald si rece) cu dimensiuni pana la 1.400 x 3.000 mm, 3 masini de tiparit, 4 masini de lipit si multe alte utilaje conexe.

Dorim sa va anuntam ca anul acesta va vom pune la dispozitie serviciile de executie mostre prelucrate prin procedeul laser, format 2.000 x 2.500 mm, precum si timbru sec + folio format 700 x 1600 mm.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Intreprinderea De Ambalaje Tiparite Si Caserate Ltd SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Intreprinderea De Ambalaje Tiparite Si Caserate Ltd SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Intreprinderea De Ambalaje Tiparite Si Caserate Ltd SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.224