Direct la continutul paginii »

Regata SRLÎnființata in anul 1993, Regata Târgoviște s-a dezvoltat continuu, fiind in prezent lider național in domeniul importului/ distribuției de materiale pentru amenajări interioare si exterioare.

Anual participam la cel mai mare târg din tara in domeniul construcțiilor, Construct Expo Ambient şi RomTherm, in cadrul căruia prezentam noutățile in domeniu. Prin prezenta constanta la târgurile internaționale, luam contact cu cele mai variate oferte si selectam produsele care se potrivesc cel mai bine cerințelor pieței interne.

Preocupata permanent de satisfacerea nevoilor clienților săi, Regata a implementat si menține Sistemul de Management al Calității in desfășurarea tuturor activităților sale, conform cerințelor standardului SR EN ISO 9001: 2008Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Regata SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Regata SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Regata SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

35.111