Direct la continutul paginii »

Simaco Advertising SRLInfiintata in 1994, compania SIMACO ADVERTISING a devenit de-a lungul anilor partenerul fidel si experimentat al companiilor dornice sa comunice cu publicul tinta prin intermediul materialelor publicitare.

Strategia de dezvoltare a S.C. SIMACO ADVERTISING S.R.L. are ca obiectiv fundamental satisfacerea cerintelor clientilor prin mentinerea si imbunatatirea continua a Sistemului de Management al Calitatii, certificat in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001:2008.

Simaco Advertising, parte a grupului de firme Simaco, este una dintre cele mai experimentate firme de productie publicitara, fiind prezenta pe piata romaneasca inca din 1994.

Produsele oferite acopera o mare varietate de categorii, plecand de la articolele de birou, de uz personal si accesorii, mergand pana la articole pentru casa sau copii, toate cu un design deosebit, fiind realizate din cele mai surprinzatoare materiale si intr-o multitudine de culori.

Va punem la dispozitie o larga paleta de servicii, astfel incat sa va putem acoperi orice necesitate, fie ca aceasta se refera la personalizarea produselor furnizate de noi (personalizare prin: broderie, emboss si folio, tampografie si serigrafie, gravura laser), fie ca se refera la conceptie grafica si DTP, completate de tipar digital si offset, pana la personalizari outdoor prin procedee de cutter-plotter.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Simaco Advertising SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Simaco Advertising SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Simaco Advertising SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.