Direct la continutul paginii »

Your Opportunity SRLFirma Your Opportunity caută persoane interesate sa trăiască pentru un an, sau mai puţin, cu o familie americana, engleză sau daneză, tineri care vor să inveţe şi sa îşi facă noi prienteni in afara ţării.

"Au Pair" înseamnã "on par" sau egal. Au Pair-ul devine membru al unei familii americane pentru un an de zile unde beneficiazã de o experienţã de schimb cultural.

Orele de lucru ale Au Pair-ului şi responsabilitãþile variazã în funcþie de programul familiei gazdã şi nevoile copiilor acesteia. Astfel Au Pair-ul are atât beneficii cât şi responsabilitãţi şi îndatoriri.

În timp ce oferã un serviciu de îngrijirea copiilor familiilor gazdã, Au Pair-ii învaþã modul de viaþã în SUA, îşi îmbunãtãţesc nivelul de cunoaştere al limbii engleze, şi nivelul lor de educaţie în decursul unui an de zile.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Your Opportunity SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Your Opportunity SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Your Opportunity SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.369