Direct la continutul paginii »

Daffodil SRLSuntem specializati in servicii de consultanta si audit pentru sisteme de management (calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala, securitatea informatiei, siguranta alimentului, responsabilitate sociala).

La nivel global organizatiile urmaresc a adopta standarde de calitate in scopul de a deveni respectate de catre clienti si a construi parteneriate durabile reciproc avantajoase.

Implementarea unui sistem de management al calitatii genereaza incredere partenerilor de afaceri si autoritatilor cu privire la produsele si serviciile furnizate ajutand la minimizarea pierderilor si imbunatatirea eficientei de ansamblu a afacerii.

Instruire si formare ca auditori de terta parte, in urma absolvirii unor cursuri recunoscute de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale precum si de organisme internationale de certificare a competentei personalului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Daffodil SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Daffodil SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Daffodil SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.316