Direct la continutul paginii »

Cdm Consulting SRLFundatia CDM Cluj este o organizatie româneasca de training si consultanta în management. Infiintata în 1994, membrii fondatori ai CDM sunt Ambasada Marii Britanii la Bucuresti, Banca Transilvania, Banca Eurom Bank, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Cluj, Consiliul Judetean Cluj, Universitatea Babes-Bolyai, Universitatea Tehnica.

Noi credem ca abilitatea de a explora noi oportunitati inseamna succes într-o lume în schimbare.

Noi credem ca succesul si chiar supravietuirea depinde de capacitatea noastra de a crea organizatii capabile sa învete.

Vrem sa fim capabili sa transformam ceea ce par acum “teorii predicate” în practici ale organizatiilor, în credinte ale clientilor nostri, prin sprijinirea oamenilor si organizatiilor în dezvoltarea de abilitati si competente.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cdm Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cdm Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cdm Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.565