Direct la continutul paginii »

Smart Management Agency SRLSmart Management Agency este o companie specializata in domeniul resurselor umane, ce ofera servicii complexe, de la recrutarea si plasarea de personal pentru toate nivelurile profesionale si manageriale pana la consultanta si audit organizational. Dispunand de experienta profesionala a consultantilor nostri si de instrumente specifice resurselor umane (baze de date extensive, instrumente de evaluare si design organizational etc.), compania noastra va ofera posibilitatea de a gasi si atrage cei mai buni specialisti, dar si de a optimiza activitatea interna a organizatiei si de a va dezvolta angajatii in acord cu business planul si stategia de viitor a companiei Dumneavoastra.


Serviciile noastre au la baza intelegerea profunda a nevoilor si cererilor angajatorilor avand ca principal obiectiv asigurarea unui proces rapid si complet de recrutare, mentinere si dezvoltare a resursei umane, a companiilor client.

Smart Management Agency furnizeaza servicii de calitate, ce vin sa dezvolte cunostintele, sa ridice gradul de pregatire al angajatilor si sa creasca sansele de angajare a tuturor celor ce intra in relatie cu noi, pentru a-si atinge stilul de viata dorit. obiectivele lor profesionale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Smart Management Agency SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Smart Management Agency SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Smart Management Agency SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.737