Direct la continutul paginii »

Capital Vision SRLPornind de la ideea centrală de dezvoltare a infrastructurii urbane și rurale alături de partenerii noștrii, Capital Vision s-a angajat să ofere servicii de proiectare și consultanță în domeniul ingineriei civile la standarde de calitate și profesionalism specifice rigorilor Uniunii Europene.

Capital Vision proiectează drumuri și poduri, rețele de apă și canalizare, structuri civile și industriale și oferă consultanță și asistență tehnică pentru toate categoriile de lucrări din aria ingineriei civile. Prin intermediul partenerilor nostri, oferim consultanță în domeniul atragerii fondurilor europene la care România, ca stat membru al Uniunii Europene, are acces.


Avem o echipa tânara si dinamică, mereu preocupată de satisfacerea Clienților noștrii, ce își desfășoara activitatea în jurul conceptului de "optimizare a procesului de proiectare".Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Capital Vision SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Capital Vision SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Capital Vision SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.231