Direct la continutul paginii »

Mho Marketing Highest Option SRLMHO Marketing Highest Option este o companie infiintata de specialisti cu o experienta de peste 10 ani pe piata cercetarilor de marketing si publicitatii.

Experienta fiecarui membru al echipei in coordonarea de proiecte specifice, precum si spiritul intreprinzator si creativitatea, sunt atribute care sustin misiunea declarata a companiei noastre: dezvoltarea de parteneriate flexibile, inovatoare, menite sa furnizeze clientilor nostri informatii realiste si solutii de perspectiva pentru afacerile lor.

Zone de expertiza:

*Cercetare de piata
*Productie publicitara
*Consultanta de marketing
*Dezvoltarea afacerii
*Strategie si conceptie campanii de promovare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mho Marketing Highest Option SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Mho Marketing Highest Option SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mho Marketing Highest Option SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.386