Direct la continutul paginii »

Global Solutions Management SASC GLOBAL SOLUTIONS MANAGEMENT SA este o companie privata cu capital 100% romanesc infiintata in anul 2005.

Serviciile oferite sunt in continua perfectionare si diversificare, prin suportul intregii echipe de specialisti si colaboratori, echipa caracterizata de un puternic spirit antreprenorial si ca o consecinta a acestui lucru a abordat noi domenii de actvitate.

Suntem flexibili, ne dedicam proiectului pe care il facem pentru dumneavostra, ne implicam, deoarece succesul clientului nostru devine si succesul nostru. Comunicam permanent cu clientii nostri, astfel incat, prin comunicare sa obtinem cele mai bune rezultate posibile.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Global Solutions Management SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Global Solutions Management SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Global Solutions Management SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.807