Direct la continutul paginii »

Bdd Strategy Consulting SRLBDD Strategy este o companie de consultanta ce isi desfasoara activitatea in domenii vizand politicile si afacerile europene, cu aplicabilitate imediata in domeniul elaborarii, implementarii simonitorizarii proiectelor cu finantare europeana.

De asemenea, compania furnizeaza servicii de reprezentare a intereselor institutiilor/autoritatilor publice, promovare a organizatiilor si firmelor private, precum si servicii de identificare si dezvoltare de parteneriate institutionale sau private.

BDD Strategy este specializata si in domeniul politicilor, programelor si proiectelor europene. In acelasi timp, prin contactele si reteaua de care dispune, compania poate oferi o paleta bogata de expertiza, precum si oportunitati reale de parteneriate cu firme, autoritati regionale/locale, alte tipuri de organizatii publice sau private.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bdd Strategy Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bdd Strategy Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bdd Strategy Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.972