Direct la continutul paginii »

Certlab SRLCompania CERTLAB a fost infiintata de un grup de tineri investitori in ideea de a realiza servicii de calitate in domeniul verificarilor tehnice, a managementului de proiect, a consultantei tehnice si financiare.

Dorim sa aducem pe piata romaneasca un complex interdisciplinar, gen centru de excelenta in afaceri, ridicarea performantei, asimilarea resurselor provenite din fondurile europene.

Misiunea noastra este asigurarea unui viitor garantat pentru partenerii nostrii de afaceri.

Echipa are in componenta un grup de experti pe diferite domenii de activitate, cu competente certificate de organisme de certificare (TUV Cert, IRCA, PMP, ISACA, (ISC)², CompTIA, Prometric, Brainbench etc.) sau de producatori de talie internationala de software si hardware (Microsoft, CISCO, 3Com, D-Link, Juniper, ESET, Watchguard, Red Hat Software, Sun Microsystems, Novell, DELL, Qubs etc.)Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Certlab SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Certlab SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Certlab SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.