Direct la continutul paginii »

Vog SRLPerformantele financiare ale S.C. VOG SRL fiind recunoscute prin acordarea de diverselor diplome si premii de catre: Camera de Comert si Industrie a Judetului Timis in anii 1995, 1996, 1997 locul I si locul III in 1999 in topul firmelor Timisene si a Consiliului de Cooperare al Camerelor de Comert si Industrie din Romania ocupand locul III in anul 1995 in national topul firmelor din domeniu Pana in 1997 Centrul Comercial TOTALCO a reprezentat centrul de referinta al comertului din vestul Romaniei incepand cu anul 1997 apar noi aglomerari comerciale situate in zona centrala a orasului.

S.C. VOG S.R.L. fondata in 01.06.1991 de catre Vlad Octavian Gabriel in forma unei Societati Comerciale cu Raspundere Limitata, cu asociat unic avand ca scop principal amenajarea unui Centru Comercial En-gros pe fondul lipsei ofertei de spatii comerciale noi ofeream nou infiintatelor societati comerciale private atat o adresa si sediu cat si spatii in care sa dezvolte activitati de comert.

in iulie 1991 a cumparat 6 constructii amplasate pe un teren de 5 ha din ferma Zootehnica a fostului CAP al comunei Giroc – periurbana orasului Timisoara. In perioada Septembrie 1991 si aprilie- 1993 se efectzeaza amenajarile primelor 6 hale in suprafata de 5.000mp si a celor 500 locuri de parcare pe o suprafata betonata de 15.000mp.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vog SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Vog SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vog SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.388