Direct la continutul paginii »

Victoria Consult SRLS.C. VICTORIA CONSULT S.R.L. este un sustinator al campaniei “Educatia face diferenta in imobiliare” si are ca scop sa promoveze servicii imobiliare profesioniste catre clientii care inteleg relatia client – broker imobiliar, relatie concretizata prin parabola dlui Tony Macaluso, trainer real estate:

“Drumul catre finalizarea unei tranzactii imobiliare seamana cu parcurgerea Saharei. Brokerul imobiliar si clientul sunt parteneri de calatorie, insa trebuie sa existe increderea ca niciunul nu incearca sa bea apa pe furis.”

S.C. VICTORIA CONSULT S.R.L. este o societate imobiliara ce activeaza pe piata imobiliara din anul 2001, iar activitatea este desfasurata de o echipa energica sub coordonarea dlui Iulian Niculae.

De-a lungul timpului societatea s-a implicat in toate segmentele de piata in functie de cerintele si evolutia de moment a pietei imobiliare, in prezent, desfasurandu-si activitatea in principal pe segmentul rezidential.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Victoria Consult SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Victoria Consult SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Victoria Consult SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.885