Direct la continutul paginii »

Alexis Exchange House SRLFirma noastra ofera clientilor prezentari profesionale multimedia(foto si video) la nivel inalt pentru o publicitate de calitate. Agentia imobiliara unde dumneavoastra, clientii, veti fi mereu scop, nu mijloc; obiectivul nostru: servicii de calitate; consecinta serviciilor prestate va reprezenta profitul.

Suntem specializati in vanzari/inchirieri case-vile, birouri, depozite, hale, spatii industriale si terenuri.Prin ofertele noastre ne adresam atat clientilor cu venituri medii cat si oamenilor de afaceri si companiilor romanesti si straine, punand accent pe cerintele acestora.

SC ALEXIS IMOBILIARE a fost infiintata in anul 1994 si are o activitate ascendenta de 15 ani in domeniul imobiliar. Avem sustinerea unei echipe de profesionisti care au o experienta de peste zece ani in domeniu.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alexis Exchange House SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alexis Exchange House SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alexis Exchange House SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.