Direct la continutul paginii »

Optimobil Leasing SRLSocietatea se afla intr-o permanenta dezvoltare, avand in prezent o serie de colaborari cu diversi parteneri de afaceri din tara si strainatate. Serviciile oferite de noi se adreseaza tuturor celor interesati sa inceapa o afacere, precum si celor care care vor sa se extinda, sau care cauta noi oportunitati de afaceri. Societatea noastra constientizeaza importanta pe care o are infrastuctura in dezvoltarea durabila a unei societati, astfel ca serviciile oferite de catre noi sunt la cele mai inalte standarde de calitate.

S.C. Optimobil Leasing S.R.L. a fost infiinTata in anul 2000, avand capital privat integral românesc, fiind situata in Oradea, jud. Bihor.

Activitatea principala a societatii este vanzarea si/sau inchirierea de spatii de depozitare, de productie, spatii comerciale, spatii cu destinatia de sedii firme, etc. S.C. OPTIMOBIL LEASING S.R.L. detine astfel de spatii in diferite localitati din tara, cum ar fi: Oradea, Urvind (jud. Bihor), Caransebes (jud. Caras-Severin), statiunea Bizusa-Bai (jud. Salaj).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Optimobil Leasing SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Optimobil Leasing SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Optimobil Leasing SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.680