Direct la continutul paginii »

Promotion House SRLAsadar, faceti primul pas in deschiderea propriei afaceri si apelati la noi pentru constituirea legala a unei societati comerciale.
Va oferim asistenta si consultanta de specialitate.

Vindem hale industriale noi situate pe o noua platforma industriala la 10 km de Arad pe DN 79 (E 671) spre Oradea, la intrarea in loc. Zimandu Nou.

Este vorba despre 23 de hale industriale cu teren aferent, anexe si platforme betonate, dotate cu toate utilitatile. Se pot comanda hale de 1.000 mp pana la 10.000 mp, pe un nivel sau pe doua nivele.

Cladirile sunt cu pereti din panouri modulare gen sandwich si zidarie. Finisarile sunt de calitate.

Pretul este de 450 Euro/mp construit pt hala pe un nivel si 225 Euro/mp construit pt hala pe doua nivele. Termenul de predare este de maxim 6 luni.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Promotion House SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Promotion House SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Promotion House SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.470