Direct la continutul paginii »

Sinergy Imob Consulting SRLOferim servicii de consultanta imobiliara si asistenta la tranzactionarea proprietatii imobiliare. Suntem specializati in intermedierea de terenuri, apartamente, vile, spatii comerciale, hale, depozite in zona de nord a Bucurestiului.

terenul este situat in zona de vest a orasului otopeni , cu mare potential investitional si dezvoltarii de proiecte rezidentiale .Avand o forma aproape patrata , suprafata mare (165000mp) si cu mare deschidere la strada(cca400ml) ,Terenul ofera posibilitatea unui proiect generos ,judicios conceput.Proiectul pentru canalizare si apa este in curs de desfasurare ,utilitatile existente acum in zona fiind de gaze si curent electric.Accesul se face usor din DN1 precum si din soseaua de centura pe langa depozitul CarrefourContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sinergy Imob Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sinergy Imob Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sinergy Imob Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.525