Direct la continutul paginii »

Electrosigma SRLDaca până în 1998, Electrosigma SRL se ocupa doar de producţia de utilaje şi aparate electronice, astăzi, datorită unui management performant, eficientizarea patrimoniului societăţii a devenit o prioritate. Un prim pas in aceasta directie este transformarea fostei "clădiri IEIA", proprietatea Electrosigma SRL, într-unul dintre cele mai moderne amplasamente de dezvoltare a afacerilor din Transilvania sub denumirea SIGMA CENTER.

Sigma Center, cuprinde clădirea de birouri SIGMA BUSINESS CENTER cu o suprafaţă de 14500 mp şi galeria comercială SIGMA SHOPPING CENTER cu o suprafaţă de 7000 mp şi tinde să devina emblema parteneariatului în afacerile clujene, un brand ce echivalează cu bunăstarea şi succesul clienţilor noştri. Un business center ce are onoarea de a aduna sub acelasi "acoperiş" numele mari de companii din România.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Electrosigma SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Electrosigma SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Electrosigma SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.062