Direct la continutul paginii »

Practic SASC PRACTIC SA a fost infiintata in anul 1991, in baza Legii nr. 31/1990 si a Deciziei Primariei Municipiului Bucuresti nr. 1071/09.11.1990 sub forma de societate pe actiuni, prin preluarea patrimoniului fostei intreprinderi de stat ICL Alimentara sector 6.

Societatea a fost inmatriculata la Registrul Comertului Municipiului Bucuresti sub nr. J40/611/19.02.1991, avand sediul in Bucuresti, str. Ion Otetelesanu , nr. 2, sector 1.

Spatiile oferite de catre Practic SA sunt localizate in zone bune, perfecte atat pentru birouri, cat si pentru spatii comerciale.

In functie de necesitatile companiei dumneavoastra va oferim spatii in zone precum: Drumul Taberei, Crangasi, Lacul Tei, Militari, dar si central in zonele Amzei, Universitate sau Bdul Dacia.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Practic SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Practic SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Practic SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.108