Direct la continutul paginii »

Stela SADupa cel de-al doilea razboi mondial, in 1948 , firma este nationalizata. In anul 1975 se incepe drumul catre o dezvoltare foarte puternica. Fabrica este retehnologizata si devine principalul producator de sapun din Romania. La inceputul anilor 90, fabrica este privatizata iar din anul 2003 trendul de dezvoltare economica va determina schimbarea activitatii din productie sper valorificarea spatiilor detinute si inchirierea lor.


Societatea comerciala Stela a fost fondata la sfarsitul secolului XIX de catre Iulius Hoffmaier. Principalul ei obiect de activitate era producerea de sapun.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Stela SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Stela SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Stela SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.647